Kopie van NOM publiceert door accountant gecertificeerde oplagecijfers 2015

De gecertificeerde jaarcijfers 2015 en de afzonderlijke kwartalen Q1-2015 t/m Q4-2015 zijn nu achter de login beschikbaar in het NOM dashboard. Voor de dagbladen en magazines is de certificering alleen van toepassing op de print oplagecijfers. U kunt de overzichten met gecertificeerde jaarcijfers 2015 en de kwartaalcijfers raadplegen door in het NOM dashboard bij de periode selectie de optie ‘Gecertificeerde jaarcijfers 2015’ te selecteren.

De gecertificeerde jaarcijfers zijn door een openbare accountant (RA/AA) gecontroleerd en gecertificeerd. Indien er geen gecontroleerde jaarcijfers worden ingediend, wordt de betreffende titel door NOM opgezegd en zullen de reeds gepubliceerde oplagecijfers verwijderd worden.
Van een aantal bij NOM aangesloten titels is het niet gelukt om tijdig de gecertificeerde oplagecijfers in te dienen. Bij deze titels wordt nu een (–) weergegeven in het dashboard. De oplagecijfers van deze titels zullen in de eerstvolgende publicatie medio juni opgenomen worden.

Klik hier voor het NOM dashboard. Vervolgens kunt u via de knop ‘login’ inloggen en het dashboard met gedetailleerde informatie benaderen.  

Publicatieschema NOM
Klik hier voor het volledige publicatieschema van NOM publicaties.

 

© 2024 Nationaal Media Onderzoek